Få fler kunder i din butik med en handikappramp

Få fler kunder i din butik med en handikappramp

Långt ifrån alla butiker är tillgängliga för alla typer av kunder. Tyvärr kan rörelsehindrade inte komma in i riktigt många butiker, då de inte alls är handikappanpassade. Med en handikappramp kan du göra din butik mer tillgänglig för rullstolsburna kunder eller kunder som har svårt för att gå i trappor.

 

Olika former av ramper

När du ska skaffa dig en handikappramp till din butik, finns det några saker du först bör vara medveten om. När det kommer till handikappramper, finns det faktiskt flera olika typer att välja mellan. Det finns ramper för utomhusbruk, men det finns också ramper för inomhusbruk vid till exempel trösklar. Innan du skaffar dig en ramp, behöver du först ta reda på vilken typ av ramp du behöver. I vissa fall kan en ramp med justerbar höjd vara bra. I andra fall kan en helt vanlig handikappramp vara tillräcklig.

Få ett bättre rykte

Ju mer handikappvänlig din butik är, desto bättre rykte kommer den att få. När det positiva ryktet sprids, kommer du till slut att få många fler kunder. Att handikappanpassa butiken är inte bara trevligt för dina rörelsehindrade kunder. Det är även bra för dig och din omsättning. Om du inte redan har installerat handikappramper i din butik, ska du se till att göra det.

 

 

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes